Psycholoog Emmen | Basis GGZ

In de psychologiepraktijk in Emmen werken twee GZ psychologen. Bert Supèr en Annika Melenk. Bert is naast GZ psycholoog praktijkhouder. Hij studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de klinische psychologie. In 2010 heeft hij zijn opleiding tot GZ psycholoog afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen .
Annika studeerde ook af in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde in 2018 haar opleiding tot GZ psycholoog af.
Beiden werken hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast maken we gebruik van verschillende technieken uit de psychologie zoals bijvoorbeeld EMDR en inzichtgevende gesprekken. Omdat behandeling altijd maatwerk is verschilt het per persoon op welke techniek de nadruk ligt in de behandeling.

Psycholoog Emmen

In de psychologiepraktijk in Emmen werken twee GZ psychologen. Bert Supèr en Annika Melenk. Bert is naast GZ psycholoog praktijkhouder. Hij studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de klinische psychologie. In 2010 heeft hij zijn opleiding tot GZ psycholoog afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen . Annika studeerde ook af in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde in 2018 haar opleiding tot GZ psycholoog af. Beiden werken hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast maken we gebruik van verschillende technieken uit de psychologie zoals bijvoorbeeld EMDR en inzichtgevende gesprekken. Omdat behandeling altijd maatwerk is verschilt het per persoon op welke techniek de nadruk ligt in de behandeling.

Contact

De praktijk is gevestigd tegenover Sanders en de Boni. Bij de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto.
Noordbargerstraat 6b 
7811 KG
Emmen
Telefoon: 0591 750512
06 24883306
Email: emmen@bertsuper.nl