Praktijk Groningen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Groningen? Psychologiepraktijk Bert Supèr is gevestigd op het bedrijventerrein ‘Driebond’ in Groningen. De praktijkruimtes in de praktijk in Groningen zijn ruim, ongeveer 20 m2, en hebben een rustige uitstraling. Het is een plek waar u zich snel op uw gemak zult voelen, zodat u samen met de psycholoog in alle rust aan uw herstel kunt werken. Verder is de praktijk gemakkelijk te bereiken per bus (buslijn 5 richting Harkstede via P+R Meerstad), auto of per fiets. Bij de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto. 

Adresgegevens

Koldingweg 7 
9723HL
Groningen

(De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Mocht u vanwege een lichamelijk beperking niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan kunt u contact opnemen met de praktijk om de mogelijkheid van thuisbezoek of online behandeling te bespreken.)

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08:30 en 09:00, en tussen 11:00 en 12:00. Ons telefoonnummer is: 050 3645269

Email: groningen@bertsuper.nl