Psycholoog Groningen | Basis GGZ

Binnen de psychologiepraktijk in Groningen zijn twee GZ psychologen werkzaam. Bert Supèr en Annika Melenk. Bert is naast GZ psycholoog ook praktijkhouder van de praktijk. Bert studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de klinische psychologie. In 2010 heeft hij zijn opleiding tot GZ psycholoog afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen .
Annika studeerde tevens af in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde in 2018 haar opleiding tot GZ psycholoog af.
Beiden werken hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast maken ze gebruik van verschillende technieken uit de psychologie zoals bijvoorbeeld EMDR en inzichtgevende gesprekken. Omdat behandeling altijd maatwerk is verschilt het per persoon op welke techniek de nadruk ligt in de behandeling.

Psycholoog Groningen

Binnen de psychologiepraktijk in Groningen zijn twee GZ psychologen werkzaam. Bert Supèr en Annika Melenk. Bert is naast GZ psycholoog ook praktijkhouder van de praktijk. Bert studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen in de klinische psychologie. In 2010 heeft hij zijn opleiding tot GZ psycholoog afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen . Annika studeerde tevens af in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde in 2018 haar opleiding tot GZ psycholoog af. Beiden werken hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast maken ze gebruik van verschillende technieken uit de psychologie zoals bijvoorbeeld EMDR en inzichtgevende gesprekken. Omdat behandeling altijd maatwerk is verschilt het per persoon op welke techniek de nadruk ligt in de behandeling.

Contact

De praktijk is gevestigd op het bedrijventerrein “Driebond” in Groningen. Bij de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto.
Koldingweg 7 
9723HL
Groningen
Telefoon:  050 3645269
06 24883306
Email: groningen@bertsuper.nl