Wij zijn tot 15 januari telefonisch minder goed bereikbaar.

Cliënten die bij ons in behandeling zijn en vragen hebben over hun behandeling kunnen op maandag, woensdag en donderdag tussen 12:00 en 13:00 bellen met Wiesje Vreeburg-Kuizenga (06-10298384) Het afzeggen van een bestaande afspraak kan via de website of op bovenstaande telefoonnummer. Als u zich als nieuwe client bij ons wilt aanmelden of informatie wilt over een behandeling in onze praktijk, kunt u vanaf 15 januari weer bellen met het vaste telefoonnummer van de praktijk. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen. Wij beantwoorden uw e-mail na 15 januari. Nieuwe cliënten kunnen zich ook aanmelden door een intakegesprek in te plannen via de website.      

Praktijk Groningen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Groningen? Psychologiepraktijk Bert Supèr is gevestigd op het bedrijventerrein ‘Driebond’ in Groningen. De praktijkruimtes in de praktijk in Groningen zijn ruim, ongeveer 20 m2, en hebben een rustige uitstraling. Het is een plek waar u zich snel op uw gemak zult voelen, zodat u samen met de psycholoog in alle rust aan uw herstel kunt werken. Verder is de praktijk gemakkelijk te bereiken per bus (buslijn 5 richting Harkstede via P+R Meerstad), auto of per fiets. Bij de praktijk is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto. 

Adresgegevens

Koldingweg 7       Kraneweg 87 
9723HL               9718JL      
Groningen           Groningen

(De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Mocht u vanwege een lichamelijk beperking niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, dan kunt u contact opnemen met de praktijk om de mogelijkheid van thuisbezoek of online behandeling te bespreken.)

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ons telefoonnummer is: 050 3645269 
Bij spoed of in het geval van crisis kunt u buiten kantooruren contact opnemen met uw huisarts of de dienstdoende huisartsenpost. 

Email: groningen@bertsuper.nl