Behandeling

U kunt zich bij ons aanmelden voor behandeling van uw hulpvraag in onze praktijk in Emmen of Groningen. Zowel bij de praktijk in Emmen als Groningen behandelen wij somberheidsklachten, depressie. angst- en paniekklachten, negatief zelfbeeld, onzekerheid, verwerkingsproblemen bij traumatische gebeurtenissen (PTSS), spanningsklachten, overspannen, burn-out, slaapproblemen, verlies en rouw. Behandeling van uw klachten is altijd maatwerk want niemand is hetzelfde, waardoor de oorzaak, de beleving en ook de oplossing van klachten van persoon tot persoon verschillen. Maatwerk betekent ook dat een behandelprotocol niet bij iedereen past en we, waar nodig, een beroep doen op verschillende stromingen en behandeltechnieken binnen de psychologie. Denk aan cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende therapie en EMDR. Op deze pagina vindt u informatie over een aantal klachten en aandoeningen en hun behandelmogelijkheden. Deze informatie is gebaseerd op de laatste inzichten en onderzoeken binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en zijn terug te vinden op https://www.ggzstandaarden.nl. De cliëntversies van deze zorgstandaarden kunt u vinden op Thuisarts.nl.
Behandeling_overspannen_Emmen
Burnout
Behandeling depressie in Emmen
Depressie
Traumabehandeling in Emmen
Trauma
Angstklachten in Emmen
Angststoornis

Behandeling

U kunt zich bij ons aanmelden voor behandeling van een aantal klachten en stoornissen. De vergoeding van de behandeling valt binnen het basispakket van uw ziektekostenverzekering. Behandeling van uw klachten is altijd maatwerk want niemand is hetzelfde waardoor de oorzaak, de beleving en ook de oplossing van klachten van persoon tot persoon verschillen. Maatwerk betekent ook dat een behandelprotocol niet bij iedereen past en we, waar nodig, een beroep doen op verschillende stromingen en behandeltechnieken binnen de psychologie. Op deze pagina vindt u informatie over een aantal klachten en aandoeningen en hun behandelmogelijkheden. Deze informatie is gebaseerd op de laatste inzichten en onderzoeken binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en zijn terug te vinden op https://www.ggzstandaarden.nl. De cliëntversies van deze borgstandaarden kunt u vinden op Thuisarts.nl.
Traumabehandeling in Emmen
Trauma
Behandeling_overspannen_Emmen
Burnout
Angstklachten in Emmen
Angststoornis
Behandeling depressie in Emmen
Depressie
Super Psycholoog NIP Psycholoog Basis GGZ Emmen Groningen
Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is met ruim 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. De vereniging behartigt de belangen
Bert Super NVGZP psycholoog emmen en groningen
NVGzP staat voor Nederlandse Vereniging Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen. NVGzP is eind 2012 opgericht en telt inmiddels circa 3.200 leden.
Keurmerk bert super psycholoog emmen en groningen
Het Keurmerk Basis GGZ is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Basis GGZ. Een psycholoog laat met het keurmerk zien dat hij zich extra inspant voor de juiste zorg
BIG register voor GZ psychologen
Het BIG-register is een Nederlands register waarin een aantal beroepsgroepen in de gezondheidszorg zijn opgenomen. Hieronder valt ook de GZ psycholoog.