Bert Supèr (46) is zowel GZ psycholoog als praktijkhouder. Hij heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde in 2006 de opleiding tot GZ psycholoog bij Opleidingsinstituut Ppo. Verder heeft hij 8 jaar voor Zorggroep Tangenborgh gewerkt en startte hij in 2015 zijn eigen praktijk in zowel Emmen als Groningen. Bert is een betrokken psycholoog en hij heeft er bewust voor gekozen om een kleinschalige praktijk op te richten, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. ‘Ik vind het belangrijk dat iemand zich écht gehoord voelt en een persoonlijke benadering draagt daaraan 
bij’, aldus Bert. Door zijn praktische instelling en doordat hij goed kan luisteren, weet hij snel de juiste handvatten aan te reiken, zodat de cliënt weer verder kan. Bert houdt zich bezig met meerdere therapeutische richtingen binnen de psychologie, maar werkt hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Bert is werkzaam in zowel Emmen als Groningen, en hij werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 39913812825.
Mieke Meijerink (27) heeft psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd, met als afstudeerrichting klinische neuropsychologie. In 2022 heeft ze de opleiding tot GZ psycholoog afgerond. Mieke werkt ook in de ouderzorg bij Zorggroep Tangenborgh. Mieke houdt ervan om in contact te staan met mensen. ‘Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om een goede en vertrouwde behandelrelatie op te bouwen’, geeft Mieke aan. Haar stijl omschrijft ze dan ook als persoonlijk en mensgericht. Strikt geprotocolleerd werken is niet haar uitgangspunt. ‘Met de cliënt als basis, zoek ik voor iedere cliënt 
de best passende behandeling. Dit betreft maatwerk omdat elke cliënt anders is’, vertelt Mieke. Verder is Mieke concreet, nuchter, direct en erg gedreven. U kunt bij Mieke terecht voor de meest uiteenlopende hulpvragen die vallen binnen de basis GGZ. Denk bijvoorbeeld aan angstklachten, trauma’s (EMDR) en somberheidsklachten. Mieke is werkzaam op woensdagen in de praktijk gevestigd in Emmen.

BIG-nummer: 39931571025. 

Karla Blom (63) is in 1983 afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na een aantal omzwervingen binnen diverse werkvelden keert ze in 2010 weer terug naar haar oorspronkelijke passie: mensen hulp bieden. In 2013 studeert ze af als GZ psycholoog. Zelf geeft ze aan dat het ontdekken van de innerlijke kracht van de cliënt het mooiste is aan haar werk. Waar ligt iemand zijn of haar kracht precies? Lukt het om daarbij te komen? Ze ziet cliënten opknappen naarmate het traject vordert, en dat is waar ze het voor doet. ‘Mensen leren zichzelf beter begrijpen’, geeft Karla aan. ‘Ik luister niet alleen naar de verhalen, ik
luister hoe het gezegd wordt, wat er niet gezegd wordt en wat de betekenis is van een woord voor de cliënt; wordt het probleem daarmee ontweken of verkleind?’ Karla is een dame met veel levenservaring, is betrouwbaar en tevens breed inzetbaar: u kunt met alle hulpvragen binnen de basis GGZ bij haar terecht. Karla is werkzaam op maandagen in de praktijk te Emmen.

BIG-nummer: 59917705225.
Georgiana Stuyling de lange (38) heeft klinische- en ontwikkelingspsychologie psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Inmiddels is zij al enige jaren werkzaam als GZ psycholoog. Eerst in de functie van hoofdbehandelaar bij TBS-kliniek - later Centrum voor Transculturele Psychiatrie - Veldzicht en sinds ruim een jaar als behandelaar binnen de Basis GGZ. Georgiana gaat én staat voor kwaliteit, zo getuige ook het boek dat zij schreef in 2010: “Kwaliteit verbeteren in de zorg”. ‘Ik ben op mijn best wanneer ik naar eigen inzicht en met een grote mate van vrijheid mijn vak kan uitoefenen’, aldus Georgiana. ‘Ik ben
betrokken bij de cliënt en neem mijn werk serieus’. Verder is Georgiana analytisch sterk, zorgvuldig en weet zij humor, doelgericht, én ten gunste van de behandeling, in te zetten. Voor alle hulpvragen binnen de basis GGZ kunt u bij Georgiana terecht. Georgiana is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk in Groningen.

BIG-nummer: 89920920325.
Corry Eikenaar (51) heeft psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervolgens heeft ze de specialisatie tot GZ psycholoog afgerond. Ze zit 27 jaar in het vak en kan daarmee oprecht zeggen dat ze een ‘hulpverlener in hart en nieren’ is. ’Het wordt steeds moeilijker om in onze samenleving aan alle verwachtingen te voldoen’, geeft Corry aan. ‘Door deze druk is het niet altijd gemakkelijk om de eigen koers te varen en ik help cliënten graag een eind op weg’. Corry is recht door zee én altijd eerlijk. Verder is ze integer en zorgzaam. Ze heeft oog voor datgene wat een ander niet ziet. 
Ze is een veelzijdige psycholoog. U kunt bij Corry terecht voor alle hulpvragen binnen de basis GGZ. Daarnaast heeft ze oog voor hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid. Corry is werkzaam in de praktijk in Emmen op dinsdag tot en met vrijdag.

BIG-nummer: 19056046425. 
Wiesje Vreeburg - Kuizenga (35) heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2011 is ze afgestudeerd en sindsdien is ze alweer ruim 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Eerst als basispsycholoog binnen het FACT-team bij GGZ Drenthe, en na afronding van haar specialisatie tot GZ psycholoog, op de poli binnen de SGGZ, ook bij GGZ Drenthe. Dit maakt Wiesje een doorgewinterde en veelzijdige psycholoog. U kunt dan ook met alle hulpvragen bij haar terecht. 
Wiesje vindt het belangrijk dat de cliënt gehoord én gezien wordt. ‘Iedereen is uniek’, geeft Wiesje aan. ‘Daarom stel ik mezelf altijd de vraag: ‘Hoe kan ik met deze unieke persoon écht contact maken?’’ Wiesje, werkt met de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Naast ACT, werkt Wiesje ook met CGT (cognitieve gedragstherapie) en EMDR (traumabehandeling). 
Wiesje werkt op de maandag, woensdag en donderdag in de praktijk in Emmen.

BIG-nummer: 79927458925.
Marlies Padberg (35) is de praktijkassistente en heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze houdt ervan om in contact met mensen te staan, en waarde toe te voegen aan de praktijk op verschillende vlakken. Denk hierbij aan het inplannen van cliënten, het monitoren van de wachtlijst, maar ook teksten schrijven voor de website. Mocht u contact met de praktijk in Emmen of Groningen opnemen, dan is de kans groot dat u haar treft, aangezien ze het eerste aanspreekpunt is. ‘Ik houd ervan om goed contact met
cliënten te onderhouden en vind het fijn als cliënten zo goed en volledig mogelijk geïnformeerd zijn’, aldus Marlies. Momenteel volgt ze de studie psychologie in deeltijd aan de Open Universiteit te Groningen. Marlies werkt vanuit de praktijk in Groningen op maandag, woensdag en vrijdag.