Bert Supèr (48) is zowel GZ psycholoog als praktijkhouder. Hij heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde in 2006 de opleiding tot GZ psycholoog bij Opleidingsinstituut Ppo. Verder heeft hij 8 jaar voor Zorggroep Tangenborgh gewerkt en startte hij in 2015 zijn eigen praktijk in zowel Emmen als Groningen. Bert is een betrokken psycholoog en hij heeft er bewust voor gekozen om een kleinschalige praktijk op te richten, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. ‘Ik vind het belangrijk dat iemand zich écht gehoord voelt en een persoonlijke benadering draagt daaraan 
bij’, aldus Bert. Door zijn praktische instelling en doordat hij goed kan luisteren, weet hij snel de juiste handvatten aan te reiken, zodat de cliënt weer verder kan. Bert houdt zich bezig met meerdere therapeutische richtingen binnen de psychologie, maar werkt hoofdzakelijk vanuit de cognitieve gedragstherapie. Bert is werkzaam in zowel Emmen als Groningen, en hij werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 39913812825.
Mieke Meijerink (29) heeft psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd, met als afstudeerrichting klinische neuropsychologie. In 2022 heeft ze de opleiding tot GZ psycholoog afgerond. Mieke werkt ook in de ouderzorg bij Zorggroep Tangenborgh. Mieke houdt ervan om in contact te staan met mensen. ‘Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om een goede en vertrouwde behandelrelatie op te bouwen’, geeft Mieke aan. Haar stijl omschrijft ze dan ook als persoonlijk en mensgericht. Strikt geprotocolleerd werken is niet haar uitgangspunt. ‘Met de cliënt als basis, zoek ik voor iedere cliënt 
de best passende behandeling. Dit betreft maatwerk omdat elke cliënt anders is’, vertelt Mieke. Verder is Mieke concreet, nuchter, direct en erg gedreven. U kunt bij Mieke terecht voor de meest uiteenlopende hulpvragen die vallen binnen de basis GGZ. Denk bijvoorbeeld aan angstklachten, trauma’s (EMDR) en somberheidsklachten. Mieke is werkzaam op woensdagen in de praktijk gevestigd in Emmen.

BIG-nummer: 39931571025. 

Corry Eikenaar (53) heeft psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervolgens heeft ze de specialisatie tot GZ psycholoog afgerond. Ze zit 27 jaar in het vak en kan daarmee oprecht zeggen dat ze een ‘hulpverlener in hart en nieren’ is. ’Het wordt steeds moeilijker om in onze samenleving aan alle verwachtingen te voldoen’, geeft Corry aan. ‘Door deze druk is het niet altijd gemakkelijk om de eigen koers te varen en ik help cliënten graag een eind op weg’. Corry is recht door zee én altijd eerlijk. Verder is ze integer en zorgzaam. Ze heeft oog voor datgene wat een ander niet ziet. 
Ze is een veelzijdige psycholoog. U kunt bij Corry terecht voor alle hulpvragen binnen de basis GGZ. Daarnaast heeft ze oog voor hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid. Corry is werkzaam in de praktijk in Emmen op dinsdag tot en met vrijdag.

BIG-nummer: 19056046425. 
Georgiana Stuyling de lange (40) heeft klinische- en ontwikkelingspsychologie psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Inmiddels is zij al enige jaren werkzaam als GZ psycholoog. Eerst in de functie van hoofdbehandelaar bij TBS-kliniek - later Centrum voor Transculturele Psychiatrie - Veldzicht en sinds ruim een jaar als behandelaar binnen de Basis GGZ. Georgiana gaat én staat voor kwaliteit, zo getuige ook het boek dat zij schreef in 2010: “Kwaliteit verbeteren in de zorg”. ‘Ik ben op mijn best wanneer ik naar eigen inzicht en met een grote mate van vrijheid mijn vak kan uitoefenen’, aldus Georgiana. ‘Ik ben
betrokken bij de cliënt en neem mijn werk serieus’. Verder is Georgiana analytisch sterk, zorgvuldig en weet zij humor, doelgericht, én ten gunste van de behandeling, in te zetten. Voor alle hulpvragen binnen de basis GGZ kunt u bij Georgiana terecht. Georgiana is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk in Groningen.

BIG-nummer: 89920920325.
Magda Tasma (35) heeft Psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij heeft de 2-jarige onderzoeksmaster Behavioral and Cognitive Neuroscience gevolgd, en is afgestudeerd in 2011. Vervolgens heeft ze bij de GGZ instelling Lentis werken als behandelend psycholoog gecombineerd met het doen van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. In 2021 heeft ze de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarna heeft ze gewerkt bij Fier. In 2023 is ze gestart binnen de praktijk van Bert Supèr. Magda is generalistisch opgeleid, wat wil zeggen dat ze uiteenlopende soorten problematiek behandelt. 
Haar therapeutische stijl kenmerkt zich door écht luisteren en contact maken, maar daarnaast ook durven confronteren en uitnodigen tot het oefenen met nieuw gedrag. “In mijn optiek valt of staat een behandeling met het maken van echt contact. Ik ben er van overtuigd dat iedereen dingen kan veranderen in zijn leven. Daarvoor is in therapie wel een basis nodig van vertrouwen en zich begrepen voelen. Mijn kracht is dat ik altijd op zoek ga naar wat er nodig is om die basis samen met een cliënt te creëren.” Magda is op maandag en donderdag werkzaam in de praktijk in Groningen. 

BIG-nummer: 59928773725. 
Wiesje Vreeburg - Kuizenga (37) heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2011 is ze afgestudeerd en sindsdien is ze alweer ruim 10 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Eerst als basispsycholoog binnen het FACT-team bij GGZ Drenthe, en na afronding van haar specialisatie tot GZ psycholoog, op de poli binnen de SGGZ, ook bij GGZ Drenthe. Dit maakt Wiesje een doorgewinterde en veelzijdige psycholoog. U kunt dan ook met alle hulpvragen bij haar terecht. 
Wiesje vindt het belangrijk dat de cliënt gehoord én gezien wordt. ‘Iedereen is uniek’, geeft Wiesje aan. ‘Daarom stel ik mezelf altijd de vraag: ‘Hoe kan ik met deze unieke persoon écht contact maken?’’ Wiesje, werkt met de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Naast ACT, werkt Wiesje ook met CGT (cognitieve gedragstherapie) en EMDR (traumabehandeling). 
Wiesje werkt op de maandag, woensdag en donderdag in de praktijk in Emmen.

BIG-nummer: 79927458925.
Maarten Busstra (32) komt oorspronkelijk uit Hengelo en is afgestudeerd in de klinische neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn afstuderen is hij een tijdlang werkzaam geweest bij zorgorganisatie Patyna in Sneek. Sinds 2019 werkt hij als basispsycholoog in de ouderenzorg bij Zorggroep Tangenborgh en in 2023 heeft hij de opleiding tot GZ Psycholoog afgerond. Maarten houdt van oprecht contact met mensen. ‘Als psycholoog mag je écht dichtbij komen, mensen laten je echt toe’, vertelt Maarten. 
‘Op een vraag als: ‘hoe gaat het met je?’, wordt vaak een standaard antwoord gegeven’, vervolgt hij. ‘Ik wil graag achter het werkelijke antwoord komen tijdens de gesprekken. Ik hou dan ook niet van vluchtig contact, maar neem de tijd om te luisteren naar wat de cliënt te vertellen heeft’. Dit maakt Maarten een betrokken GZ psycholoog. Daarnaast is hij doortastend en zorgvuldig, maar hij houdt ook zeker van een grapje op zijn tijd. Voor alle hulpvragen binnen de basis GGZ kunt u bij Maarten terecht. Hij is werkzaam op de maandag in de praktijk in Emmen.

BIG-nummer: 19932733525.